medium Edwin van Houte


Ik ben Edwin van Houte. Geïnteresseerd en gefascineerd, maar vooral geïnspireerd door het spiritualisme en sjamanisme. Door vele cursussen, trainingen, workshops in binnen en buitenland heb ik mezelf van binnen en buiten mogen ontwikkelen. Ik heb bijzondere mensen mogen ontmoeten en ben dankbaar dat ik mag werken met de ongeziene of spirituele wereld. 

Ik ben vrij nuchter, een denker, een onderzoeker en ga graag de diepte in tijdens een gesprek of reading. Wat ik gevolgd heb is mijn hart en met liefde doe ik wat ik doe en dat wil ik jou meegeven. Ik kan zoveel benoemen wat ik heb gedaan, wat ik heb onderzocht, wat ik heb ondergaan, wat ik heb gelezen, maar doet dat ertoe. Nee eigenlijk niet. Ik denk niet in hokjes en hou altijd alle opties open, ik weet nimmer nooit van te voren wat de ongeziene wereld wil doorgeven of doen. Wellicht heb je dat nu nodig, vertrouwen. Je bent op mijn site terecht gekomen voor verdieping in jezelf. Geef jezelf de verdieping en stel je open.  

Hoe ik werk

Na een persoonlijke korte uitleg wat er kan gebeuren concentreer ik mij en stem mij af op jouw energieveld en dan gaat de informatie vrijwel direct stromen. Mocht er behoefte zijn om contact te maken met overleden dierbaren dan kan dat natuurlijk ook.

Om een teleurstelling te voorkomen hou er rekening mee dat niet altijd degene doorkomt waar je op had gehoopt of een antwoord krijgt wat je eigenlijk niet wilde horen. Het kan ook zo zijn dat er niemand doorkomt, maar je krijgt wel een antwoord. Het kan confronterend zijn om je ogen te laten openen!!

Ik leg alleen de vinger op de gevoelige plek en maak je er bewust van. De oplossing volgt dan vanzelf. En het is aan jou of je eraan gaat werken. En dat wil dus niet zeggen dat je er niets voor hoeft te doen....

Ik doe dit werk met liefde, eer en geweten en zal nooit zomaar iets zeggen. Soms heeft de reading tijd nodig om in te werken en achteraf denk je dan. Oh dat bedoelde hij.

Mocht je een andere insteek hebben om bij mij te willen komen bijv. voor een (trance)healing of voel je je onzeker over iets waar je over wilt praten of voel je dat er iets of iemand is, maar je weet niet hoe en wat of wil je jezelf ontwikkelen op spiritueel gebied, maar weet niet waar te beginnen.

Laat het mij weten, samen komen we eruit.
Niets is raar, niets is te gek voor mij.


Ik bied je aan om tijdens en na het consult vragen te stellen.

kosten consult

 € 40 euro per consult

Duur consult ongeveer 30 tot 45 minuten. 
De afspraken zijn (vooralsnog) in het weekend of in de avonduren.